Studija Integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji Osječko-braranjske županije

U ožujku 2020. godine Osječko-baranjska županija pristupila je projektu izrade Studije integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji Osječko-baranjske županije s ciljem unapređenja poslovanja u turizmu i postavljanje standarda kvalitete. Projekt se sufinacira temeljem Programa razvoja turističke infrastrukture u 2019. godini Ministarstva turizma i izrađuje u suradnji s tvrtkom MICRO projekt d.o.o. iz Splita.

Svrha ovog projekta je postaviti standard za podizanje i jačanje kvalitete usluga u turizmu na području Osječko-baranjske županije.

Kako bi se prepoznale posebnosti Osječko-baranjske županije, jedna od aktivnosti je i provedba “nultog mjerenja” kroz popunjavanje anketnog upitnika. Temeljem navedenog pozivamo sve dionike s područja Osječko-baranjske županije da se uključe u provedbu projekata i iskažu svoja mišljenja o trenutačnom stanju i prilikama za budući razvoj destinacije Osječko-baranjske županije.

Online anketni upitnik, za čije je popunjavanje potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta, dostupan je na poveznici:  https://forms.gle/bAa7K6WBu49LMGbQ7

Unaprijed se zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju u projektu i pozivamo Vas da na mrežnim stanicama Osječko-baranjske županije pratite sve novosti vezane uz projekte Studija integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji Osječko-baranjske županije. 

Odgovori