Općina Viljevo

Braće Radića 87, 31531 Viljevo | 031/644-014 | info@viljevo.hr

općina viljevo

Održana završna konferencija “Zaželi i ostvari 2 – Program zapošljavanja žena”

U Viljevu je dana 29. travnja 2022. godine održana Završna konferencija „Zaželi i ostvari 2 – Program zapošljavanja žena“.

Općina Viljevo, kao nositelj projekta, potpisala je dana 22. veljače 2021. godine s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Uredom za ugovaranje i financiranje projekata Europske unije Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava. Sredstva za provedbu projekta, određena ugovorom iznose 1.163.152,00 kune a trajanje projekta je 15 mjeseci.

Na konferenciji je predstavljena provedba projekta te istaknuto kako su ostvareni ciljevi, odnosno bilo je zaposleno 13 teže zapošljivih žena na razdoblje od 12 mjeseci, koje su svakodnevno brinule  o 78 krajnjih korisnika te kako se projekt uspješno privodi kraju.  

Nazočnima se obratio i općinski načelnik Dominik Knežević. Općinski načelnik je istaknuo kako je zadovoljan provedbom projekta te kako će Općina Viljevo svakako prijaviti i Zaželi 3, koja se  temeljem Odluke Vlade Republike očekuje uskoro. Također se zahvalio i svim sudionicima u projektu koji su svojim radom doprinijeli njegovoj provedbi.  

Scroll to Top
Skip to content