Općina Viljevo

Braće Radića 87, 31531 Viljevo | 031/644-014 | info@viljevo.hr

općina viljevo

Politika kolačića (cookie)

Ova Pravila o kolačićima objašnjavaju što su kolačići i kako ih koristimo. Trebali biste pročitati ovo pravilo da biste razumjeli što su kolačići, kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. Podatke koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste i kako kontrolirati postavke kolačića. 

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranu malih dijelova informacija. Kolačići se pohranjuju na vaš uređaj kada se web stranica učita u vaš preglednik. Ovi kolačići pomažu nam da ispravno funkcioniramo web mjesto, učinimo web mjesto sigurnijim, pružamo bolje korisničko iskustvo i razumijemo kako web mjesto funkcionira i analiziramo što radi i gdje treba poboljšati.

Kako koristimo kolačiće?

Kao i većina internetskih usluga, naša web stranica koristi kolačiće kolačiće prve i treće strane u brojne svrhe. Kolačići prve strane uglavnom su potrebni da web mjesto funkcionira na pravi način i ne prikupljaju nikakve vaše osobne podatke. Kolačići treće strane koji se upotrebljavaju na našim web stranicama uglavnom se koriste za razumijevanje izvedbe web mjesta, interakcije s našom web stranicom, održavanje naših usluga sigurnim i pružanjem boljeg korisničkog iskustvo, te vam pomoći da ubrzate buduće interakcije s našom web stranicom.

Koje vrste kolačića koristimo?

Kao i većina internetskih usluga, naša web stranica koristi kolačiće kolačiće prve i treće strane u brojne svrhe. Kolačići prve strane uglavnom su potrebni da web stranica ispravno funkcionira. Neki su kolačići ključni kako biste mogli doživjeti potpunu funkcionalnost naše web stranice. Omogućuju nam održavanje korisničkih sesija i sprječavanje bilo kakvih sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju niti pohranjuju nikakve osobne podatke. Na primjer, ti kolačići omogućuju vam da se prijavite na svoj račun te dodate proizvode u svoju košaricu i na siguran način. Statistički podaci –  Ovi kolačići pohranjuju informacije poput broja posjetitelja web stranice, broja jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice posjećene, izvor posjete itd. Ovi nam podaci pomažu da razumijemo i analiziramo uspješnost web stranice i tamo gdje treba poboljšanje. Funkcionalni –  Ovo su kolačići koji pomažu određene funkcije na našoj web stranici. Te funkcijei uključuju ugradnju sadržaja poput videozapisa ili dijeljenje sadržaja na web mjestu na platformama društvenih medija. Postavke –  Ovi kolačići pomažu nam da pohranimo vaše postavke i postavke pretraživanja poput preferencija jezika kako biste imali bolje i učinkovitije iskustvo u budućim posjetima web mjestu. Što funkcionira na pravi način i ne prikupljaju nikakve vaše osobne podatke. Kolačići treće strane koji se upotrebljavaju na našim web stranicama uglavnom se koriste za razumijevanje izvedbe web mjesta, interakcije s našom web stranicom, održavanje naših usluga sigurnim i pružanjem boljeg korisničkog iskustvo, te vam pomoći da ubrzate buduće interakcije s našom web stranicom.

Kako kontrolirati postavke kolačića?

Ako odlučite naknadno promijeniti svoje postavke tijekom sesije pregledavanja, na zaslonu možete kliknuti karticu “Postavke kolačića”. Ovo će opet prikazati obavijest o pristanku koja će vam omogućiti da promijenite svoje postavke ili u potpunosti povučete svoj pristanak. Uz to, različiti preglednici pružaju različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Možete promijeniti postavke preglednika da biste blokirali / izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o upravljanju i brisanju kolačića, posjetite wikipedia.org, allaboutcookies.org.

Scroll to Top
Skip to content