Općina Viljevo

Braće Radića 87, 31531 Viljevo | 031/644-014 | info@viljevo.hr

općina viljevo

POTPISAN UGOVOR O POTPORI ZA IZGRADNJU DJEČJEG VRTIĆA

Općinski načelnik, Dominik Knežević, potpisao je 21. prosinca 2018. godine u Zagrebu Ugovor o potpori za izgradnju dječjeg vrtića u Viljevu.

Općina Viljevo se u rujnu 2018. godine prijavila na raspisani natječaj u Mjeri 7 “Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima”,  Podmjeri 7.4. “Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”, tip operacije 7.4.1. “Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za rauralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti  te povezanu infrastrukturu. 

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju donijela je dana 6. prosinca 2018. godine odluku kojom je zahtjev Općine Viljevo pozitivno ocijenjen te je odlukom procijenjeni iznos potpore 6.474.390,56 kuna.

Nakon potpisivanja Ugovora, Općina Viljevo će pokrenuti postupak javne nabave radi odabira izvođača radova, te se početak izgradnje očekuje tijekom 2019. godine.

 

 

Scroll to Top
Skip to content