Općina Viljevo

Braće Radića 87, 31531 Viljevo | 031/644-014 | info@viljevo.hr

općina viljevo

Uvodna konferencija: Zaželi

Danas je održana uvodna konferencija projekta “Zaželi i ostvari – Program zapošljavanja žena” koji je započeo s provedbom 20. prosinca 2022. godine, a financiran je iz treće faze poziva ZAŽELI – programa zapošljavanja žena. Financiranje projekta osigurano je 85% putem Europskog socijalnog fonda te 15% iz proračuna Republike Hrvatske. Projekt “ZAŽELI” predstavlja ključnu inicijativu za unaprjeđenje kvalitete života naših starijih sugrađana, posebno onih kojima je potrebna podrška i pomoć u svakodnevnim aktivnostima. Provedba projekta predviđena je do 20. srpnja 2023. godine, a njegova vrijednost iznosi 642.000,00 kn odnosno 85.208,04 €.

Faza III projekta “ZAŽELI” donosi nastavak zapošljavanja 13 žena s našeg područja koje su angažirane u pružanju različitih usluga kućne pomoći, podrške starijim osobama i pomoći u kućanskim poslovima. Projektom želimo potaknuti zajednički duh, solidarnost i podršku među našim stanovnicima. Ujedinjeni, možemo stvoriti bolju budućnost za sve nas.

Pozivamo sve zainteresirane građane da se pridruže ovoj inicijativi i da nam se pridruže u ostvarivanju naše zajedničke misije – stvaranja bolje i ljepše budućnosti za sve nas u Općini Viljevo.

Zajedno smo jači i zajedno možemo ostvariti pozitivne promjene. Slijedite nas na našoj web stranici i društvenim mrežama kako biste ostali informirani o svim novostima i događanjima vezanim uz projekt “ZAŽELI” Faza III.

Hvala vam na podršci i radujemo se zajedničkom putovanju prema boljoj budućnosti!

Scroll to Top
Skip to content