Općina Viljevo

Završna konferencija: Zaželi

Općina Viljevo ponosno je održala završnu konferenciju projekta “Zaželi i ostvari – Program zapošljavanja žena” faza III, koja je označila uspješan završetak ove važne inicijative. Konferencija je okupila sve ključne dionike kako bi se predstavili postignuti uspjesi i razgovaralo o budućim planovima za podršku zajednici.

Konferencija je bila prilika za pregled postignutih rezultata koji su postignuti tijekom provedbe projekta. Osvježili smo statistike koje su pokazale značajan utjecaj projekta na poboljšanje kvalitete života naših sugrađana, posebno onih koji su trebali pomoć u svakodnevnim aktivnostima. Kroz angažman lokalnih žena, projekt je omogućio pružanje usluga kućne pomoći, podrške starijim osobama i pomoći u kućanskim poslovima.

Financiranje projekta osigurano je 85% putem Europskog socijalnog fonda te 15% iz proračuna Republike Hrvatske. Provedba projekta započela je 20. prosinca 2022 godine i traje zaključno do 20. srpnja 2023. godine, a njegova vrijednost iznosi 85.208,04 € odnosno 642.000,00 kn. Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Osijek i Centar za socijalnu skrb Donji Miholjac te im ovim putem zahvaljujemo na ukazanoj podršci i suradnji prilikom provedbe.

Na konferenciji su istaknute zaposlene žene koje su bile ključni motor ove inicijative. Njihov rad i predanost bili su srž projekta, a sudionici su im iskazali duboku zahvalnost i priznanje za njihov trud.

Tijekom konferencije, sudionici su također raspravljali o budućim planovima i ciljevima za podršku zajednici u Općini Viljevo. Naglasak je stavljen na očuvanje solidarnosti i zajedništva koje su karakterizirali ovaj hvale vrijedan projekt.

Na kraju konferencije, prisutni su podijelili svoja iskustva i povratne informacije iz projekta, doprinoseći razgovoru o tome kako projekt može još bolje služiti zajednici u budućnosti.

Općina Viljevo se zahvaljuje svima koji su sudjelovali na završnoj konferenciji projekta te se nadamo da ćemo zajednički nastaviti zajedno graditi bolju budućnost naše zajednice. Čvrsto vjerujemo u snagu solidarnosti i podrške među našim sugrađanima.

Za više informacija o projektu i budućim aktivnostima, pratite nas na našoj web stranici i društvenim mrežama.

Scroll to Top
Skip to content